MY LIFE DIRECTED BY NICOLAS WINDING REFN

★★☆☆☆☆

Der er åbenbart ingen grænser for, hvad man kan få støtte til, hvis ens filmprojekt relaterer til Nicolas Winding Refn. Det
forekommer i sig selv paradoksalt, at den talentfulde Anders Refn (som sønnen arrogant refererer til som "filmklipperen")
ikke kan få søsat sine spillefilm, mens grotesk overvurderede Nicolas Winding Refn – og diverse film af og om ham – åbenbart altid skal have plads i de danske biografer.

Nu er det Nicolas Windings Refns kone, der har fået et kamera i hånden for at lave et film om sin mand under optagelser til dennes makværk "Only God Forgives".Hendes dokumentarfilm afslører, at Refn lider af et Trier-kompleks og intet lærte af floppet med "Only God Forgives", for kun
hvis folk virkelig hader eller elsker, det man har lavet, har man lavet en god film… Jo tak, den må du længere ud på
landet med!

Hustruen Liv Corfixen tegner et portræt af en selvoptaget og i bund og grund infantil mand, og parrets selvfedme tager
overhånd, når vi for gud ved hvilken gang skal inddrages i, om instruktøren nu er sur eller ej.

Vi får nogle glimt af Ryan Gosling og Kristin Scott-Thomas, men Liv Corfixen får intet konstruktivt ud af dem. Og selvom vi efterlades med indtrykket af, at Refn jr. går op i sit arbejde, så bidrager denne filmen ikke til en større forståelse af hans arbejdsproces, men ligner mest af alt en hjemmevideo, der kun burde være beregnet for de allernærmeste.