22 JUMP STREET

★★★☆☆☆

Selvom Jonah Hill er skrumpet en del og Channing Tatum ikke er blevet mindre, så har komikken mellem de to ikke forandret sig. Jonah Hill virker stadig hjemme i rollen som den kvikke men fysisk hæmmede nørd, mens Tatum har tilpas meget selvironi til at illudere som populær adræt evnesvag. Det synes ikke at være tvivl om, at det er Jonah Hill, der er komikeren, men så meget desto mere overraskende – og morsomt – er det, når Channing Tatum med en bevidst rædsom accent skal agere latino-gangster eller protesterer mod “homofoni”.

Instruktørerne Phil Lord og Christopher Miller har ikke forfinet virkemidlerne og birollerne virker denne gang lige lovlig karikerede. Bedst er faktisk youtube-fænomenet Jimmy Tatro som en ikke alt for vaks studerende kaldet Rooster.

Man gør klogt i at se de afsluttende rulletekster helt til ende, for der er gode grin at hente undervejs. Blandt andet bliver der gjort grundigt grin med mulighederne for en endnu en film i denne serie, men det forekommer nu slet ikke urealitisk.