Maanedens danske TV-serie:

SJIT HAPPENS 2

★★★★☆☆

Ane, Mads, Øland, Olav og Emil er tilbage og det behøver man ikke være teenager for at værdsætte. For selvom SJIT HAPPENS i perioder kan ligne komediegenrens svar på Paradise Hotel, så er den mere begavet end som så, og langt mere skarp end det fade amerikanske forbillede "Friends".

Først og fremmest virker tonen frisk og ny. Karakterne fænger, situationerne sjove og dialogen bobler af overskud samtidig med at den fanger tidsånden uhyre præcist. Og så er det lykkes at finde et ungt hold relativt ukendte spillere, der alle går til opgaven med en bramfri humor, der smitter.

Stephania Potalivos Ane og Ruben Søltofts Olau formår at holde gryden i kog med deres til dels ubevidste distance-romance. Den karismatiske Jonathan Harboe er perfekt valgt til rollen som Mads, pigernes darling. Figuren står i festlig kontrast til den ikke mindre liderlige Emil (en vittigt Claes Quaade), der godt kan betegnes som lidt speciel, når han får et af sine krakilske anfald.

Dog intet i forhold til nørden Øland (pauseklovnen Nikolaj Stokholm), men selv han omfattes af fællesskabet, og det siger en del om den generøse ånd, der hersker i SJIT HAPPENS. At det også vrimler med attraktive mennesker i ikke al for voldsom påklædning, bidrager til at gøre SJIT HAPPENS for øjeblikkets hyber-hotte TV-komedie.