ALLE FOR FIRE

★★★☆☆☆

De noget atypiske brødre Ralf og Timo er tilbage, og de får selskab af vennen Martin i endnu et håbløst kup. Men kærligheden skaber forviklinger, da Timos veninde Lonnie begynder at løbe med en sporty fyr og Ralf får også sine udfordringer, da hans udkårne viser sig at spille amatørteater – for børn.

ALLE FOR FIRE vil stadig gerne være en ny Olsenbande-film, men det er dette småpjankede serie-afsnit altså bare ikke. Men i det mindste fremstår den nye film lidt sjovere skrevet end den forrige i denne serie, selvom Rasmus Bjerg og Jonatan Spang i højere grad formåede at kildre lattermusklerne. 

Den storbøvede men alligevel sært charmerende Mick Øgendahl står stadig i centrum for løjerne i rollen som Ralf , og det er vel ikke så sært, eftersom han har forfattet filmen i samarbejde med instruktøren Rasmus Heide.

Ralfs romance med den sødmefyldte Didde – en fint afdæmpet indsats fra Stephania Potalivo – virker måske ikke helt troværdig, men ALLE FOR FIRE bør altså ikke forveksles med italiensk neorealisme.

Louise Andersson ("Nattevagten") har tyngde i spillet som Lonnie overfor den dorske Timo (en skræmmende overbevisende Anders W. Berthelsen), og Jon Lange gør kært rede for Martins splittelse mellem kup og kæreste.

Ulf Pilgaard lyser op i en lille rolle som klam tandlæge, men trods flere muntre gæstestjerner, så bliver ALLE FOR FIRE kun beskeden sommerunderholdning. Det er nok for nogen.