LAST SEEN ALIVE

★★☆☆☆☆

Er der nogen mere kedsommelig skuespiller end Gerard Butler? Atter engang ligner han noget, man har fundet på gulvet i et nedlagt værtshus, og atter engang må han ty til selvtægt for at klare ærterne.

Denne gang agerer han Will Spann (!), der er på vej til eks-svigerforældrene med sin naturligvis modelsmukke ekskone Lisa , som pludselig forsvinder, da de stopper på en tankstation.

Han tager kontakt med politiet, der i første omgang mistænker ham selv, og heller ikke ekssvigerforældrene har fuld tillid til ham. Will viser sig også at have en foruroligende temperament og øretæverne sidder løse, så snart får han også selv politiet på nakken. Men retssikkerheden i USA synes i den grad at være på retur, så man skal ikke forvente nogen moralsk forsvarlig slutning.

LAST SEN ALIVE er håbløs forudsigelig og ikke videre troværdig, og man ved, at der er en skodfilm, man ser, når Gerard Butler næsten fremstår som et lyspunkt i forhold til de øvrige medvirkende.

Teknisk fremstår filmen jævn, så der er altså ikke mange gode argumenter for at bruge penge på denne film. Og så må det faktisk godt være slut med disse håbløst gammeldags action-film i de danske biografer. De tager jo pladsen op for de mange kvalitetsfilm, der aldrig får en reel chance herhjemme.