THE LOST CITY

★★★☆☆☆

Action-komedien THE LOST CITY er instrueret af brødrene Adam og Aaron Nee, der synes at have lade sig inspirere af klassiske filmeventyr a la Indiana Jones eller "Nu går den vilde skattejagt". Helt på højde disse er filmen kun i passager, og de to lidt for glatte stjerner forekommer fra tid til anden ligeså syntetiske i deres udtryk som den til dels computeranimerede jungle.

Sandra Bullock er Loretta, forfatteren bag diverse populære romantiske romaner, og Channing Tatum agerer manden, der har poseret som hendes helt i diverse reklamekampagner, og som har et god øje til hende. Den ret irriterende Daniel Radcliffe alias en forvokset Harry Potter er faktisk ganske velplaceret i en skurkerolle, og selveste Brad Pitt dukker op i en skæg birolle.

Da’Vine Joy Randolph, der formåede at stjæle billedet selv fra Eddie Murphy i "Dolemite Is My Name", skal også her spille den sjove tykke pige med et hjerte af guld. Det lykkes naturligvis, men rollen forekommer desværre mere fjollet, end godt er.

THE OLD CITY må betegnes som temmelig gammeldags underholdning, men på de givne betingelser også ret effektiv, og fans af genren bliver næppe skuffede.