KELD & HILDA JUBILÆUM

(60 + 40 = 100 år!)

★★★★☆☆

Man skal ikke vente noget stort sceneshow a la Birthe Kjærs 50-års jubilæum. Hilda får dog lejlighed til at lufte hele tre forskellige former for påklædning, men rent scenografisk forekommer dette show dog noget beskedent.

På den anden side – hvad skal man med et orkester, når man har Mickey Pless? Få kan som ham sætte fut i en sceneoptræden og her får han tilmed mulighed for at synge, hyle som en prærieulv og komme med rappe replikker, og han mestrer tydeligvis det hele.

Allerede som barn tog han kontakt med Keld Heick, som spottede hans talent og opfordrede ham til at gå musikvejen, og det kommer nu både Hilda, Keld og Mickey til gode, men navnligt publikum.

Keld og Hilda har en herlig selvironi, når de står på en scene sammen, og man mærker virkelig den helt særlige kontakt, de har med deres publikum. På et tidspunkt bemærker Hilda, at en af mikrofonholderne på scenen står i vejen for en af de kørestolsbrugende tilskuere, og får fikst rykket det uden at stoppe sin optræden.

Vi får både et Four Jacks-medley samt et potpourri over danske filmsange, og i anden del af det ca. 2 timer lange jubilæumsshow bydes der både på en kavalkade over Keld Heicks mange glimrende Grand Prix-sange samt en række af parrets fælles hits inkl. Kelds første med Hilda, den charmerende "Do You Speak English?".

Keld kan heldigvis endnu hoppe på eet ben, mens han spiller guitar og Hilda twister stadig bedre end de fleste, så hvorfor skulle de ikke tage på denne turné? Synge kan de også stadig.

Den populære duo har tilmed et trofast publikum, der kan synge med på de fleste af sangene, så dette KELD & HILDA JUBILÆUM er i den grad på sin plads.

100 år er lang tid, men heldigvis ikke for længe.