THE BOY BEHIND THE DOOR

★☆☆☆☆☆

Der er åbenbart et publikum, der finder det fornøjeligt at se børn blive pint og plaget. De vil sikkert finde kvaliteter i en klam fidus som THE BOY BEHIND THE DOOR. Alle andre må formodes at få kvalme af dette tarvelige spekualationsprodukt.

To drenge kidnappes, men den ene undslipper i første omgang, og prøver at redde den anden, der spærret inde i et skummelt hus. De klarer naturligvis en fuldstændig uhæmmet bunke lidelser.

Hele filmen foregår det samme sted og med få medvirkende, og der indfinder sig en næsten pervers kedsomhed undervejs, som heldigvis distancerer tilskuererne fra de pinsler, de er vidner til.

De stakkels unge menneske er forhåbenligt blevet godt betalt, så de får råd til at flytte hjemmefra, væk fra de forældre, der har givet dem lov til at være med i denne form for voldsporno.

Filmen er tilsyneladende instrueret af David Charbonier og Justin Powell, men der skal åbenbart mere end to instruktører til at redde THE BOY BEHIND THE DOOR fra at kandidere til titlen årets værste film?