VENOM:

LET THERE BE CARNAGE

★★☆☆☆☆

Andy Serkis’ VENOM: LET THERE BE CARNAGE er en fjollet to’er til "Venom", der selv var en slags spin-off fra "Spider-Man"-filmene. Instruktøren trækker tydeligvis på sine erfaringer som skuespiller i såkaldte storfilm om "Abernes planet" og "Ringenes herre", men balancen mellem komik og gys fungerer ikke rigtig.

Man ærgrer sig over, at glimrende skuespillere som Tom Hardy og Michelle Williams spilder deres talenter på dette nonsens, men de har givet vis fået det godt betalt. Woody Harrelson agerer for gud ved hvillen gang psykopat, og det bliver det ikke mindre trættende af.

Tom Hardy har været så uheldig, at et irriterende rumvæsen har taget bolig i hans krop. Den er tilmed symbiot, og kan formere sig hurtigere end Marvel kan lave spin-offs og det siger i grunden ikke så lidt. At det nye rumvæsen tilmed får navnet Carnage forekommer ikke tillidsvækkende, og vi havde i lighed med hovedpersonerne egentlig også helst undværet mødet med dette uappetitlige væsen.

Det bedste, man kan sige om VENOM: LET THERE BE CARNAGE, er, at den ligner en meget kulørt tegneserie. Kun dårlige forældre tager deres børn med til film af denne type, men der er heldigvis andre kulturtilbud for ungerne i efterårsferien bl.a. i Tivoli.