FAMILIEN ADDAMS 2

★★★☆☆☆

Familien Addams er en tilsyneladende uopslidelig fiktionsfamilie, der har overlevet som tv-serie, diverse spillefilm og nu også i en serie animationsfilm.

To’eren i animationsserien får nu en veltimet dansk premiere op til efterårsferien og Halloween, og er hverken værre eller bedre end den første af de nye animationsfilm om den sortklædte familie.

Man har tilmed fået den opvakte ide at sende familien på rundrejse i USA, og selvom det synes at være lidt i strid med deres personligheder, så giver det historien en naturlig dynamik.

FAMILIEN ADDAMS 2 rummer ligesom etteren mange finurlige detaljer, men lidt mere uhygge ville være passende, også uden at de yngste biografgængere bliver skræmt fra vid og sans.

Blandt de danske skuespillere er der grund til at fremhæve Casper Crump som den godmodige familiefader Gomez, Albert Rudbeck Lindhardt som Pugsley, og Pia Rosenbaum som bedstemor Frump (en rolle, der i originalen spilles af Bette Midler).

Der lægges op til en treer, hvor familien skal jorden rundt, og mon ikke også, at Broadway-musicalen om den famøse familie snart finder vej til en dansk scene?