MALIGNANT

★☆☆☆☆☆

James Wan er en mand med usandsynlig dårlig smag. Film som "Saw", "The Conjuring" og nu "Malignant" vidner om en næsten pervers fascination af andre menneskers fysiske lidelser, og han ligefrem svælger i torturscenerne eller det der er værre i sine ækle åndløse makværker.

Annabelle Wallis ("Annabelle") er primært kendt som ukronet scream queen, og som sådan passer hun egentlig godt til den kvindelige hovedrolle (Madison) i MALIGNANT, men skuespillertalent eller bare et anstrøg af charme bør man ikke forvente.

Madison er en kvinde, der gentagne gange har fået ufrivillige aborter, men det skyldes selvfølgelig den alien-lignende gevækst i hendes baghoved, der truer med at overtage hele hendes bevidsthed.

Et komplet inkompetent politi stiller åndsvage spørgsmål, men fatter intet, så Madison må i vanlig amerikansk selvtægtsstil selv tage affære.

MALIGNANT er så klam i sin svælgen i død og drab, at den giver de biografer, som viser den, et dårlig ry. Man fatter ikke, at distributørerne ikke finde noget mere væsentligt at proppe i de danske biografer fremfor denne frastødende skodfilm.