HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD

★★★☆☆☆

Ryan Reynolds blev verdens mest populære action-komedie skuespiller med "Deadpool" i 2016. Siden forfulgte han successen med bl.a. ”The Hitman’s Bodyguard” og nu også med HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD.

Både han og den kommende Oscar-modtager Samuel L. Jackson må dog se sig distanceret denne gang af den Oscar-nominerede skuespillerinde Salma Hayek, der leverer en forrygende bevidst overdrevet præstation som den excentriske rapkæftede Sonia.

Filmen byder også på et dejligt gensyn med Oscar-belønnede Morgan Freeman i en noget overraskende rolle, og Antonio Banderas poserer effektivt i en skurkerolle med en garderobe, der kunne gøre Liberace misundelig.

Desværre fortaber den australske instruktør Patrick Hughes sig mere og mere i plat splat, men de første 40 minutter formår både at more og levere seværdige action-sekvenser. Hughes får en del ud af location-optagelserne i Italien, og Ryan Reynolds har naturligvis også sine momenter som bodyguarden Michael Bryce, der forsøgter at omlægge sin tilværelse ved at lægge drabene og skydevåbnene bag sig.

Men uden Salma Hayek var filmen med garanti ikke blevet så underholdende og skør, som tilfældet er, og selv en rigelig lang spilletid på 100 minutter kan ikke knuse indtrykket af en skuespillerinde med et nærmest grotesk komisk talent.