DET LILLE BAGERI

★★★★☆☆

Øjeblikkets mest appetitlige filmtilbud DET LILLE BAGERI ("Love Sarah") giver baghjul til samtlige bageprogrammer og til den krukkede danske film "Smagen af sult". Kagerne i DET LILLE BAGERI kommer tilmed til afspejle den etniske diversitet, der i dag præger London-kvarteret Notting Hill.

Men instruktøren Eliza Schroeder er heldigvis også interesseret i andet end kager. Filmen er også et portræt af tre generationer kvinder, der forener kræfter for igennem DET LILLE BAGERI at hylde den kvinde, som de alle tre elskede på hver deres måde.

Shelley Conn spiller Isabelle, der pludselig står alene med en foretning, da hendes samarbejdspartner Sarah dør. Sarahs datter Clarissa (Shannon Tarbet) mener dog, at hun godt kan skaffe penge, så bagerbutikken "Love Sarah" alligevel kan blive en realitet. Hun opsøger sin bedstemor, Sarahs mor Mimi, spillet af Celia Imrie fra "The Best Exotic Marigold Hotel" – og pludselig er de i gang.

Helt uden mandlig assistance går det dog ikke, og såvel Rupert Penry-Jones som Bill Paterson forelsker sig naturligvis i hver sin entreprenant kvinde.

Historien fortælles i et sindigt tempo og er som så mange andre romantiske komedier ret forudsigelig, men den er samtidig også ganske hyggelig. Og så får man sådan en lyst til et stykke kager bagefter, at et konditori-besøg efter filmen bør inkluderes i planlægningen.