KUSSESUMPEN 2

★★☆☆☆☆

Her gik man og troede, at "Kussesumpen" var den mest platte titel på en dansk teaterforestilling i nyere tid, og så formår folkene bag alligevel at overgå det med "Kussesumpen 2".

Fire højtråbende kvinder er nådigt reduceret til tre denne gang – heraf flere gengangere – men niveuet forekommer stadig lige lavt. I over en time kværner disse pigebørn løs på Aveny-T i en skinger stil, der hurtigt blive belastende. De smider tøjet i et temmeligt patetisk forsøg på at gøre op med kropskulturen – der skal vist mere til? – men deres selvfede attituder kan de åbenbart ikke gøre noget ved?

Vi hører om Tinder-erfaringer, fødsler, porno og lakridspiber i vaginaen, når der ikke fantaseres om mågestel og det der er værre. I en Me Too-æra skal der nok være nogen, der ser dybder i dette åndløse materiale med dets lidt for tidstypiske pointer, men det er og bliver en dårlig udgave af "Kejserens nye klæ’r", der ikke fremkaldte så meget som et fnis hos denne gæst.

En gigantisk muslingeskal med perler giver eet plus rent scenografisk, men ellers er det svært at finde kvaliteter i dette overflødige produkt, der kun synes at have eet formål: Se – vi kan stadig være mere sjofle end stand-up-fyre!

KUSSENSUMPEN 2 er desværre i mere end een forstand en 2’er. En forstemmende gang teaterudflåd, som skæmmer sæsonen ganske unødvendigt.

(Michael Søby)