AFTER WE COLLIDED

★★☆☆☆☆

Filmen "After" gjorde fanfiction-fænomenet af samme navn til en filmsucces, mens Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin opnåede betydelig popularitet som det unge par. Nu er parret tilbage, men har tilsyneladende udviklet sig i så negativ en retning, at mistillid og utroskab efterhånden får gunstige vilkår i deres relation.

Der er uheldigvis også kommet noget irriterende over Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffins samspil, og de bruger uforholdsmæssig meget tid på at klæde sig hinanden af og på. De erotiske scener forekommer dog relativt tamme, og bortset fra en blottet herrenumse, skal man ikke forvente andet end de sædvanlige bonerte scener fra det nypuritanske Hollywood.

AFTER WE COLLIDED vil gerne lokke unge mennesker til at læse bøger elektronisk, men chancen for at fans af denne film vil få udbytte af litterære hovedværker som "Stormfulde højder" synes minimal.

AFTER WE COLLIDED fremstår i Roger Kumbles instruktion som endnu et kalkuleret forsøg på at malke en kærlighedshungrede ungdom for deres forældres penge.