PLADDERHUMORISTER

★★★★☆☆


Omar Marzouk, Sebastian Dorset, Flemming Jensen og Michael Schøt kan fejre et velfortjent 5-års jubilæum med deres stand-up revy, og gør det i Nyhavn på den atmosfærefyldte teaterbåd Café Liva.

Lars Knutzon har iscenesat med vanlig lune, og der blev uddelt høflige verbale smæk til både højre og venstre. Her er både aktualitet og relevans, og man nyder atter deres syrede versioner af danske børnesange, der denne gang især omhandler corona og er alt andet end børnevenlige.

Omar Marzouk beretter vittigt om, hvordan en samtale med sit barn om et computerspil pludselig kan lyde som planlægning af et attentat, hvis den finder sted i et S-tog.

Michael Schøt har en dristig monolog, om hvor svært det kan være at blive far og Sebastian Dorset forsøger sig atter som en slags parodist, men er altså sjovest som sig selv.

Det er dog veteranen Flemming Jensen, der tager de fleste stik denne aften. Han brillerer bl.a. i en fin vise om en lidet højlønnet sygeplejer og er grinagtig som sortsnakkende Donald Trump.

Niveauet falder lidt efter pausen, men disse PLADDERHUMORISTER leverer stadig byens hyggeligste satire-show.

(Michael Søby)