16:29

★★★★☆☆

Scenografen Semi Seven Brylle lader et soveværelse været udgangspunktet for dramatikeren Anna Malzers monolog om en opmærksomhedshungrende teenagepige.

Amira Jasmina Jensen får sig et gedigent gennembrud som den 18-årige Océane,, der live-streamede sit selvmord d. 10/5 2016 kl. 16.29.

Anna Malzer, der også er kunstnerisk leder på Teater Momentum og forestillingens iscenesætter, tager os med til en forsømt forstad til Paris, hvor drømmene ikke besvares af virkeligheden.

Amira Jasmina Jensen formår med humor, stolthed og sårbarhed at gøre rede for den fantasiverden, som Océane flygter ind i for at overleve, såvel som de barske oplevelser, der bidrog til at undergrave hendes selvværd. Resultatet bliver 50 minutters magnetisk teater.

Efter pausen mister forestillingen i mere end een forstand Momentum. Videoværket "Neo-Europe" af hiphop-kollektivet Capital Fluxus fremstår alt for defust, og selvom værket strejfer nogle af de samme tematikker, så bliver det aldrig den perspektivering af Océanes historie, som der lægges op til..

Men Amira Jasmina Jensens præstation huskes heldigvis længe efter af de flimrende videobilleder har fortabt sig i glemslens ubarmhjertige favn.

(Michael Søby)