DEN EVENTYRLIGE PARK

★★★☆☆☆

Tænk hvis man kunne skabe sin egen forlystelsespark! Det er netop, hvad pigen June og hendes mor gør i animationsfilmen DEN EVENTYRLIGE PARK. Men projektet løber løbsk og mor flytter hjemmefra og så indfinder de sorte destruktive tanker sig.

Det er der dog heldigvis en løsning på, og pludselig står June midt i sit eget fantasiunivers, som virker mere uoverskueligt end selv hun havde forestillet sig. Med med støtte fra nogle festlige dyr overvindes alle forhindringer og er man fortrolig med chancen, vil den lykkelige slutning næppe overraske.

Katrine Greis-Rosenthal, der vandt både en Robert- og en Bodil-pris for "Lykke-Per", har for meget sukker i stemmen som moderen – selv når man tager i betragtning, at dette i den grad er en børnefilm.

Men gudskelov udgør Linda P (for Petersen) og Jesper Asholt et fortryllende par som henholdsvis lyserødt vildsvin og kækt hulepindsvin med lyserød næse for vildsvine-hunnen.

DEN EVENTYRLIGE PARK ligner de fleste andre animationsfilm fra Hollywood – bortset fra en lille sekvens i et fortryllende skovområde, hvor efterårsfarverne danner et smukt æstetisk udtryk.

DEN EVENTYRLIGE PARK er med andre ord en af de film, men godt kunne se, hvis der ikke var andre gode tilbud til ungerne i påskeferien, men de behøver den sådan set ikke.