THE PREDATOR

★☆☆☆☆☆

Shane Blacks THE PREDATOR er forhåbentligt et sidste patetisk forsøg på at malke et aldrende spekulationsprojekt for de sidste dollars. Det er efterhånden over 30 år siden, at den første af disse idiotiske dræberfilm havde premiere, og man skulle tro, at alle involverede for længst var blevet voksne med en mere moden smag til følge. Men nej.

En række kendte navne har givet modtaget en opskøn mængde penge for at medvirke, og det virker forstemmende at se Trevante Rhodes ("Moonlight") og barnestjernen Jacob Tremblay ("Room") fornedre sig i så tarveligt et produkt.

Den smånuttede Boyd Holbrook klarer sig bedst, hvorimod den talende barbie-dukke Olivia Munn øjeblikkelig kvalifererer som årets værste skuespillere i rollen som … Dr. Casey. At høre hende slynge om sig med videnskabelige udtryk, skaber mistanke om fonetisk indlæring.

THE PREDATOR bekræfter den tese, der fremføres i den aktuelle komedie "Ditte & Louise", at mænd hyres, for de er "bankable" og kvinder hyres "fordi de er fuckable". Og netop fordi THE PREDATOR fremstår så forstenet gammeldags på så mange områder, kan man umuligt tage den alvorlig som sci-fi underholdning.