MIDTVEJS-REVYEN

★★★★☆☆

Cirkusrevyen er omgivet af mange traditioner og een af de mest charmerende den årlige midtvejs-fest, hvor kontrollører og andet personale, der normalt ikke står på scenen, laver deres egen lille revy på knap en halv time efter en god gang stegt flæsk og persillesovs.

Man føler sig ganske overbevist om, at ingen af de medvirkende håber eller tror på en teaterkarriere, og det gør det kun ekstra morsomt og understreger samtidig hvor hundesvært, det faktisk er at lave revy.

Der indgår dog altid en hemmelig gæst, som er blevet parodieret i årets Cirkusrevyen. Inger Støjberg og Søren Pind har med hjælp fra forfatteren til det pågældende nummer, deltaget i løjerne, og i år var det ingen ringere, værre eller bedre end Ålen. Tilmed helt nøgen, men med en selvironi, der klart overgik de syv centimeter… eller var det millimeter?

I den "rigtige" revy er Ulf Pilgaard midlertidigt sygemeldt, men han har nu fået den bedst tænkelige erstatning i Henrik Koefoed, der får gjort Ulfs tekster til sine egne.

Træsko-Torben og hans kone har derfor god grund til at synge for i fællessangen om det Klampenborg, som vi naturligvis aldrig stopper med at sværme i og for.