THE HURRICANE HEIST

★★☆☆☆☆

At kalde THE HURRICANE HEIST for old school-underholdning er en underdrivelse. Men man kan med sindsro betegne den som en B-film af den slags, der tidligere højest udkom på DVD.

Rob Cohen var i 80erne medproducent på Hector Babencos mesterlige "Jernurt" og instruerede desuden en Emmy-belønnet TV-film om "The Rat Pack" i 90erne. Men desværre fortabte han sig i stadig mere ligegyldige action-film med "The Fast and the Furious", som den mest populære.

THE HURRICANE HEIST bærer momentvis præg af et vis teknisk håndelag, men virker i sidste ende både træt og utroværdig. Et handlingsreferat tjener derfor intet formål, for flere scener grænser til det ufriviligt komiske.

Orkan eller ej – samtlige kvinder formår at se godt ud hele vejen for at forkæle målgruppen og samtlige mænd fremstår som grimme primitive machomænd for at give selvsamme målgruppe noget at identificere sig med.

Orkaner gi’r folk dårlige ideer" er blot een af flere håbløse replikker, og i dette tilfælde får man lyst til at tilføje: "Ja – såsom at lave en film."