AVENGERS: INFINITY WAR – 3D

★★★☆☆☆

Overfloden af superhelte hjælper ikke AVENGERS: INFINITY WAR – 3 D eller ej. Vi er allerede overmætte af Marvel-film og skabelonen synes efterhånden den samme hver gang:

Den første tredjedel er krydret med kække bemærkninger, som især Robert Downey jr. og Chris Pratt formår at turnere, så de virker. Den efterhånden velvoksne Pratt må dog også selv lægge krop til en enkel. da han på et tidspunkt får at vide: "You are one sandwich away from being fat".

Midtersektionen af filmen keder bravt. Det er som om, at der skal lades op til den effektfyldte sidste tredjedel, der for engang skyld munder ud i en overraskende slutning. Voksne bør berede sig på at skulle trøste deres forhåbentlig ikke alt for små børn under de alenlange rulletekster, som på irriterende vis rundes af med en lille scene, der faktisk ikke er værd at vente på.

Brødrene Anthony og Joe Russa har iscenesat løjerne og interesseret sig forbavsende lidt for de kvindelige medvirkende, men det kan jo komme i næste kapitel i denne endeløse og stadig mere ligegyldige føljeton.