INTERNATIONAL PERFORMANCE ART FESTIVAL Warehouse 9, 19-22/4 2018


"Vala Tanz Show" – en forestilling af Vala Tomasz Foltyn fra Polen – og filippinske Eisa Jocsons "Macho Dancer" er et par af de attraktive titler på dette års IPAF-festival i Kødbyens Warehouse 9. Emma Møller, Gritt Uldall-Jessen og Jørgen Callesen har atter sammensat et facinerende program af provokerende undergrundsteater – denne gang med kønnet og kønsrollerne i fokus.

Fredag og lørdag kl. 20 er der f.eks. mulighed for at opleve "Cock, Cock..Who´s There" af Samira Elagoz, en finsk-egyptisk kunstner med bopæl i Holland. "Cock, Cock..Who´s There" er en såkaldt dokumentar-performance og samtidig en rørende, forstyrrende og personlig skildring af kunstnerens egenhændige forskning i intimitet og vold. Samira

Elagoz tager sit publikum med på en rejse, hvor formålet er at genvinde magt, genopfinde autonomi i seksuelle udtryk og forsøge at relatere sig til mænd efter at være blevet voldtaget. Gennem tætte møder med fremmede på online dating-platforme som Chatroulette og Tinder, udforsker hun mulighederne for intim kontakt fra en position som kvinde. Værket bruger autofiktiv performance og videooptagelser som et unikt oplæg til diskussion om grænser, seksualitet og voldtægtskultur.

Der vil også være mulighed for at stifte bekendtskab med de tyrkiske kunstnere Emir Erkaya og Leman Sevda Darıcıoğlu, der begge udstiller deres værker i løbet af festivalen.

Festivalen er støttet af Danish Arts Foundation, City of Copenhagen and Vesterbro Lokaludvalg.

Yderligere info: ipaf.dk