ACCORDION STORIES

★★★★☆☆

>

Et af højdepunkterne i Copenhagen Summer Dance var en lille bid fra ACCORDION STORIES, der nu kan opleves i sin helhed på Tivolis forunderlige Pantomime-teater.

Flotte Robert Thomsen er her i front og danser med lette fødder og rød halsklud denne svale sommeraften. Intet under at Malmø Opera har sikret sig ham til balletsekvensen i deres kommende opsætning af "Billy Elliot".

Man må dog håbe, at han får nedtonet sin mimik til den tid, for selv i Tim Rushtons commedia dell’arte-inspirerede koreografi, blev de overdrevne klovneagtige grimasser lidt for meget og lidt for mekaniske.

Rushton leger omfindsomt med de scenografiske muligheder og begrænsninger på Pantomime-teatret, og vi får både skov- og havudsigt, når der blot trækkes lidt i snorerne.

Den folkelige harmonikamusik leder tankerne hen på den østeuropæiske musiktradition, og vi forkæles heldigvis både med muntre og mere melankolske toner i ACCORDION STORIES.

ACCORDION STORIES er endt som en noget uegal men heldigvis også meget underholdende forestilling, fint kostumieret af Charlotte Østergaard og Kitt Houen.