LOVE YOU…NOT FOREVER!

★★★★☆☆

Palle Granhøjs sans for moderne dansere fornægter sig heller ikke i den seneste produktion fra Granhøj Dans: LOVE YOU…NOT FOREVER!

Forestillingen er ganske vist lidt længe om at komme igang – især fordi hovedkarakteren (gestaltet med charme og lune af den prisbelønnede Aron Darabont) er hæmmet af en mobiltelefon og nogle lamper i flere passager. Men da historien handler om en ung fyr, der via en mobilkontakt forføres til at smide klunset giver det et langt stykke af vejen god mening.

Forestillingens unge mand bliver som en del af forførelsen stillet en række danserelaterede opgaver – med Gabriella Bascó, Sophia Pintzou, Mikolaj Karczewski og Laszlo Fulop som fiktive dansepartnere.

Alle gør det glimrende, og man må virkelig sige, at Palle Granhøj formår at fremhæve deres individualitet i deres fælles arbejde, således at alle tager sig fordelagtigt ud. Aron Darabont får heldigvis også mulighed for at øse af talentet jo længere forestillingen skrider frem, men man længes efter at se ham i en krævende soloforestilling, hvor han i endnu højere grad får mulighed for at vise talentets spændevide.

LOVE YOU…NOT FOREVER! er med sin behandling af emnet billedmisbrug på nettet helt oplagt som skoleforestilling – og så varer den tilmed kun lidt under en time. Den kan for en kort periode nydes på Teaterøen og drager derefter videre til Nordjylland.

(Michael Søby)