IT – DEL 2

★☆☆☆☆☆

Med en spilletid på næsten tre timer må man konstatere, at det mest uhyggelige ved IT – DEL 2 er dens længde. Bill Skarsgård er aldrig rigtig farlig som dæmonisk klovn, og kun en uappetitlig gammel dame formår at skræmme os et par gange.

Andy Muschietti vælger i stedet at svælge i vold, og filmen er ikke mange minutter gammel, før vi har været vidne til både gay bashing og hustruvold. Børn skånes heller ikke, og man undrer sig over, at der er folk, der anser film af denne type for underholdning. Det synes snarere at være en perversion.

Jessica Chastain, hvis stjerne synes at være hastigt dalende, fornedrer sig ved at medvirke i denne efterfølger – som en voksen udgave af en af de medvirkende i IT anno 2017.

James McAvoy forsøger sig med lidt stammeri for at gøre sin karakter usædvanlig men desværre forgæves, for Bill Hader og James Ransone virker faktiske mere interessante.

Der er dog intet, der kan redde denne dødsejler. Man har større chance for at kede sig ihjel end at blive forskrækket til denne film, så brug dine penge på en anden film. Den vil helt sikkert være bedre.