SELECTED WORKS:

TROPICAL ESCAPE

★★★★★☆

Det Frie Felts Festival, Warehouse 9 og Corpus byder under fællestitlen "Selected Works" atter på godbidder fra den uafhængige del af teatermiljøet og det er der kommet et appetitligt program ud af.

Frem til den 21. januar kan man få sig alternative oplevelser med navne som "Welcome to Denmark", "Splastic", "There Is A Noise" og "Dead Things" – hvadenten man befinder sig på Kongens Nytorv eller i Kødbyen.

Åbningsforestillingen TROPICAL ESCAPE er et dejligt gensyn af Sildenafil Fairy fra Ungarn.

Sidste år fik de mange nye danske fans via deres erotisk/humoristiske mini-forestilling "Eye Candy", og i år får vi så deres foreløbige hovedværk TROPICAL ESCAPE, der med stor overskud mixer moderne dans, filmæstetik og balloner i et sensuelt og morsomt univers.

Til berusende toner af blandt andre Debussy lader vi os forføre, når de på dansegulvet fortolkes så originalt af Márcio K. Canebarro og Csaba Molnár, der som en art skovånder konstant kræver vores opmærksomhed.

Vittig og imponerende er deres hyldest til divaer som Anna Magnani og Julianne Moore i et par lipsinc-sekvenser, og deres nærmest a-seksuelle udgave af lydsporet til en pornofilm fik latteren til at spræde sig i den royale prøvesal.

Det Frie Felt og co. kunne ikke have ønsket sig en mere veloplagt åbning af årets festival.

www.detfriefeltsfestival.dk