JUMANJI:

WELCOME TO THE JUNGLE

★★★☆☆☆

Robin Williams-filmen "Jumanji" hittede i 1995, men den tekniske udvikling har gjort, at en ny film synes relevant. Der er dog ikke tale om en genindspilning men snarere en fornyelse af universet. En kostbar lancering af det computerfilm, som naturligvis følger i kølvandet på filmen. Målgruppen synes at være store børn og teenagere, men infantile voksne vil givet også føle sig underholdt.

Instruktøren Jake Kasdan tager os med ud i junglen, hvor filmens fire unge havner – fysisk forvandlet til Jumanji-karakterer. Den nørdede helt får pludselig en krop som Dwayne "The Rock" Johnson, mens den selvoptagede bimbo må taget til takke med at ligne Jack Black.

Kevin Hart er en konstant irritationsmoment og Karen Gillan interesserer aldrig for alvor. Men med Nick Jonas’ ankomst får filmen et løft og hans "bromance" med bimbo-tøsen i Jack Blacks krop bliver filmens højdepunkt.

Overraskelser er der ikke mange af, men Jake Kasdan får alligevel formidlet følelsen af at være midt i et computerspil. De eventyrlige omgivelser hjælper også, selvom kommercieliseringen af hele jungleuniverset spærer lidt for umiddelbarheden.

JUMANJI: WELCOME TO THE JUNGLE er dog forsvarlig underholdning, selvom slutningen havde givet mere mening, hvis Nick Jonas havde været en del af den.