GIRLS NIGHT OUT

★★☆☆☆☆

Scarlett Johansson udstrålede i mange år klasse, og havde ikke blot et flot film-cv, men også en Tony-pris som følge af Broadway-triumfen i Arthur Millers mesterværk "A View From The Bridge".

I de senere år synes hun i færd med at fornedre sig selv via diverse Luc Besson-produktioner, og nu i en helt igennem tarvelig tøsekomedie med titlen "Girls Night Out" ("Rough Night") . Stilen forekommer at være en krydsning af de ringeste "tømmermænd"-film samt den vildt overvurderet "Bridesmaids" tilsat et lig a la den platte 80’er-farce "Weekend med Bernie".

Efter en lidet overbevisende ungdomsscene springer vi frem i tiden, hvor Scarlett Johansson Hillary Clinton-lignende politiker står foran sin polterabend-weekend just mens hun er i gang med valgkampagnen. Ethvert tilløb til politisk satire forsvinder dog, da veninderne kommer til Miami, hvor de bl.a. møder et klamt swingerpar (ret morsomt fremstillet af Ty Burrell og Demi Moore).

Men herefter går filmen på det nærmeste i stå, og instruktøren Lucia Aniello virker stadig mere desperat i sine forsøg på at skabe morskab. Vi får alle klicheerne om den tykke pige, de lesbiske veninder etc., og manderollerne fremstår endnu mere tåbelige – ikke mindst portrættet af politikerens kommende mand.

Så på trods af titlen bliver GIRLS NIGHT OUT en ufrivilig opfordring til en hjemmeaften.