WONDER WOMAN

★★★☆☆☆

Der går ikke lang tid, før det står lysende klart, at Gal Gadot i rollen som WONDER WOMAN – trods visse visuelle kvaliteter – er blottet for magi, når det kommer til replikbehandling. Den slags bagateller har dog sjældent generet fanatiske tegneserielæsere af det modsatte køn, der synes tilfredse, når blot det ligner.

Rent scenografisk fungerer filmen upåklageligt, men et mere fængende plot ville have forhindret kedsomheden i at indfinde sig.

Heldigvis har vi Chris Pine, der som den eneste formår at spille med periodefornemmelse, hvoimod David Thewlis og Ewen Bremner ligner og lyder som nutidige tabere.

Connie Nielsen og Robin Wright spiller for gud ved hvilken gang nogle kolde kællinger. Man får mistanke om, at hovedparten af deres research har foregået i et fitness-center, og de synes at dyste om, hvem der kan præstere den værste accent. Helt ulidelig er dog kun Elena Anaya som den maskerede doktor Poison (!), og man tvivler i den grad på, at hun kan mixe noget som helst på et videnskabeligt plan.

Kvaliteten af de visuelle effekter forekommer svingende, og man undrer sig over, at Patty Jenkins, der trods alt lavede den tankevækkende Oscar-vinder "Monster", nu synes henvist til at lave opreklamerede B-film.