KVINDE KEND DIN KROP

★★★★☆☆

Mungo Park scorede en Reumert-pris for deres veloplagte teaterudgave af den ikoniske bogklassiker KVINDE, KEND DIN KROP. Det er blevet til behagelig bramfri underholdning, hvor vi også får lidt at vide, og med to djærve skuespillere for fuld udblæsning.

Henrik Prip og Marianne Mortensen har taget over for premiereholdet, uden at forestillingen mister værdi, Måske taler man som kvinde faktisk med større vemod i stemmen om den sidste menstruation, når man er blevet lidt ældre?

KVINDE KEND DIN KROP gæstespiller i lighed med andre af Mungo Parks legendariske forestillinger på Betty Nansen Teatret denne sommer, og det kan man roligt benytte sig af.
Vel har denne forestilling ikke samme tyngde som de rent ud mesterlige "Forførerens dagbog" og "Lille mand hvad nu?", men sjov er den altså, og gode grin kan man ikke få for mange af.

At se Marianne Mortensen demonstrere den kvindelige orgasme ved hjælp af diverse slagtøjsinstrumenter er kosteligt, og Henrik Prip viser sig at have et uhyre alsidigt kvindeligt repertoire med en force i selvfede teenagetøser.

KVINDE KEND DIN KROP er en forestilling, hvor gifte kvinder med fordel kan slæbe deres mænd med – kunne jo være de kunne lære lidt, inden det blev for sent!