WE WILL ROCK YOU

★★★★☆☆

København har fået et nyt stort spillested ved navn Royal Arena. og det er der grund til at være glad for. Det viser sig nemlig at være særdeles velegnet til en rockmusical som WE WILL ROCK YOU.

En støjende engelsksproget udgave gæstede for nogle år siden Forum, så det var med bange anelser, man tog metroen til Ørestad Station. Men heldigvis fungerede både akustikken og teknikken på premiereaftenen.

At WE WILL ROCK YOU som værk betragtet er en tvivlsom affære, kan dog ikke nægtes, men musikalsk leverede Pablo Navarro og hans band varen, og rent vokalt formåede de medvirkende at løfte opgaven.

Christoffer Brodersen og Christine Yde virkede dog for ferske som det unge par, men måtte også kæmpe med alt for lange dialogscener, som end ikke en heldig fordanskning kunne redde. Det blev derfor Szhirley og Joey Moe, der tilførte forestilling ægte rocksjæl og som samtidig trykkede den af på scenen, så det kunne mærkes i den store sal.

Lidt mere dekadence havde klædt Uwe Petersens iscenesættelse og de ekstravagante Queen-sange, men man gør næppe klogt i først at starte klokken 20 i betragtning af, at forestillingen varer henved tre timer.

WE WILL ROCK YOU er blevet en nydelig start for Royal Arena, måske lidt for nydelig? Men det skulle der være mulighed for at rette op på. Rammerne lever i al fald op til forventningerne.