OFFICE CHRISTMANS PARTY

★☆☆☆☆☆

Finn Henriksens "Julefrokosten", der i år kan fejre 40 års fødselsdag, var en herlig satire over, hvad der sker i et lille firma, når alkoholen får lov at tage over ved den årlige genindspilning. En decideret rædsom genindspilning floppede totalt, fordi den savnede det realistiske genkendelige element og valgte en alt for overdreven og anstrengt stil.

Samme problem er der med Will Speck og Josh Gordons ulidelige OFFICE CHRISTMAS PARTY, der forcerer sine virkemidler fra start, og derfor har udtømt sine komiske muligheder længe før de obligatoriske "fraklip" under rulleteksterne.

Med den mekaniske Jennifer Aniston på rollelisten burde man være advaret, men hun er ikke engang blandt de værste, selvom hendes klichétunge karrierebitch er håbløs forudsigelig. Den ultra-bøvede T. J. Miller tager prisen som mest utålelige stand-up’er på afveje i rollen som bitchens åbenbart evnesvage bror, som vi skal tro på har fået tildelt en ledende stilling i et stort selskab. Kun Kate McKinnon (Ghostbusters) får med sin bizarre spillestil skabt en uortodoks figur, den pruttende regelrytteren Mary.

Kvinderne er ellers inddelt i to grupper: De overvægtige og i denne films termonologi derfor kiksede, samt de sexede, som godt kan være kloge, selvom det jo ikke er nødvendigt! Mændene fremstår alle fjollede – på nær en enkel basketball-spiller.

OFFICE CHRISTMAS PARTY må kandidere til julemånedens mest uattraktive sociale begivenhed, og vil givet være selvskrevet til diverse lister over årets ringeste film.