WHEN THE BOUGH BREAKS

★★☆☆☆☆

Jon Cassars WHEN THE BOUGH BREAKS har som udgangspunkt kvaliteter over gennemsnittet indenfor gysergenren. Den er for det første velspillet, stilfuld og har i al fald den første time et klassisk velfortalt plot. Men desværre hører WHEN THE BOUGH BREAKS også til de film, hvor alt tabes til slut.

Regina Hall fremstår ellers ganske rørende som kvinden, der efter tre aborter er så fast besluttet på at bruge en rugemor til at få et barn, at hun ikke altid er opmærksom på sin mands signaler. Morris Chestnut spiller med værdighed hendes mand, der ikke bare elsker sin kone, men som også formår at være hende tro, selvom den nuttede rugemor Anna (en overbevisende Jaz Sinclair) unægteligt bliver en fristelse. Theo Rossi giver et herligt slimet portræt af et stk. white trash, men fordufter desværre, inden filmen kører af sporet.

WHEN THE BOUGH BREAKS må nok siges at være blandt de mest skræmmende eksempler på eventuelle konsekvenser ved brug af rugemor. Men det ender til gengæld så langt ude i hampen, at den egentlig ikke fortjener at blive taget alvorligt.