WALLMANS:

FLASHBACK 2016/17

★★★★★☆

Utroligt men sandt: Maden til Wallmans årlige show i Cirkusbygningen har aldrig været bedre. Fire sublime anretninger, der garanterer, at man ikke går sulten i seng. Desværre foregik de fleste serveringer i mørke, mens diverse shownumre var i gang på scenen, så det kneb med at få det fulde visuelle udbytte af de delikate anretninger. Men smagen var ikke til at tage fejl af, hvad enten man foretrak delikat blomkålssuppe med chili og hvid chokolade eller perfekt stegt oksekød i en guddommelig sauce.

Til gengæld synes ikke alle shownumre fuldt på højde på det tårnhøje niveau, vi har været vant til fra andre år. Specielt i starten kunne en mere opfindsom koreografi og større præcision i dansen have gjort underværker. Årets hold virkede generelt velsyngende, men uden de indlysende stjernetalenter. Det skulle da lige være den danske sanger Jean Michel Helgason, som desværre ikke blev forkælet med de rigtige solosange her. Så var han trods alt heldigere i Tivolis "Hairspray".

En kvindelig sabelsluger fik dog publikum til at gyse, og den polske "Duo Creative" imponerede i en akrobatisk styrkeprøve, hvor der for alvor blev spillet med musklerne. Et musikalsk højdepunkt blev et ødselt latin-potpouri, kun overgået af et overdådigt bryllups-medley, hvor også mændene optrådte i brudekjoler. En uelegant bøsse-campet stil truede i passager med at tage overhånd i Johan Espelands iscenesættelse, men det blev heldigvis ved truslen. Og samlet set ender vi alligevel på 5 stjerner efter en fornøjelig aften med suveræn stemning, god underholdning og ualmindelig lækker 4-retters menu.