BAD MOMS

★★☆☆☆☆

Komedien BAD MOMS er en frustrerende omend ganske underholdende omgang, men om denne splittelse skyldes det faktum, at filmen har to instruktører (Scott Moore og Jon Lucas) kan være svært at vurdere.

På den ene side fornemmer man en række gode intentioner om at aflaste vor tids moderne travle mødre. På den anden side irriteres man løbende over de decideret åndsvage mandeportrætter, det gør filmen mere idiotisk end det havde behøvet at være.

For hvem skal Milas Kunis’ ligefremme Amy vælge?: Hendes bløddyr af en mand, der i månedsvis har gogget den af på cam overfor en blondine, han tilmed har fået følelser for? Eller den smukke og veltrænede latino-fyr, der har et godt øje til hende og som i tilgift fremstår beleven og kan lide begge hendes børn…?

Kristen Bell og Kathryn Hahn har deres øjeblikke som veninderne, en uhæmmet liderlig enlig mor og en nørdet mor til fire. Christina Applegate leverer også en topprofessionel indsats som skurkinden, der naturligvis er formand for forældregruppen, og endelig er lille Oona Lawrence ret kær som bebrillet datter.

Under de afsluttende rulletekster får vi klip fra en række samtaler mellem filmens stjerner og deres mødre. Og selvom klippene rummer både ømhed og humor, så fornemmer man alligevel, at BAD MOMS er et langt fra ukendt fænomen – også i virkelighedens verden.