OPVISNING I LAVT SELVVÆRD

★★★★☆☆

Teatret Sort/Hvid er gået sammen med Cheer Extreme om en OPVISNING I LAVT SELVVÆRD. Fire modige skuespillere stiller sig i den grad til skue, og det forekommer ganske passende, at forestillingen spiller i Kødbyen.

Svenske Anders Mossling lægger ud med at gennemgå sin krop – fra det skælplagede hår til den svampebefængte tå. Kitt Maiken Mortensen smider hver en trævl på kroppen, for til sidst at pakke det meste ind i film og cellofan for at holde på formerne. En stadig mere desperat Peter Flyvholm fortæller frustreret om de talrige ydmygelser som skuespillerfaget har bragt ham, mens Xenia Noetzelmann fortæller en rørende beretning om sit første møde med den lesbiske verden.

Man kan ikke nægte sandhederne i disse selvudleveringer, og man kan sagtens relatere til dem, men når det bliver så hylende morsomt som tilfældet er, at det netop fordi, at de medvirkende går linen ud.

OPVISNING I LAvT SELVVÆRD kan nok ikke kaldes skuespilkunst, men alligevel bør forestillingen være et must for enhver ung skuespiller. Fordi den viser, hvordan man som skuespiller bliver nødsaget til at stille sig til disposition 100 procent for at kunne spille en rolle.