-
Forside

logo logo logo

 

 

 

 

 

 

★★★★★

VIVA

WALLMANS

Cirkusbygningen sprudler atter af liv og lyst for Wallmans er efter flere års ufrivilig corona-pause tilbage. Det er endelig tid til overdådigt livsbekræftende serveringsteater, der glimrer og glitrer af fest og farver.

Åbningsnummeret var en hyldest til de brølende tyvere med et orgie af spektakulære kostumer til fryd for øje og fantasi.

Iscenesættelse såvel som produktion design havde man lagt i hænderne på Johan Espeland, virkelig formåede at skabe et ødselt show upåklageligt afviklet sideløbende med serveringen af den forrygende menu.

Ingen forstår som Wallmans at underholde samtidig med, at de kreerer mad af høj kvalitet til henved tusind mennesker på een gang. Til premieren blev vi forkælet med Wallmans sublime grønsagssuppe, italienske tapas, en himmelsk oksemørbrad og liflige smagsprøver på Key Lime Pie samt en hvid chokoladekage.

Selve showet forekom denne gang mere svensk end dansk med den glamourøse Miss Megan Moore som værtinde & Drag Queen. Den store finale var da også en hyldest til den i Danmark relativt ukendte svenske sangskriver og producent Max Martin, der har leveret hits til blandt andre Britney Spears, Backstreet Boys og Bon Jovi.

Mænd og kvinder i alle størrelse trykkede den af på scene og ude blandt publikum, og selvom det vokale niveau forekom mere ujævnt end normalt, så sørgede Robert Lukian for, at succesen også kom i hus på den front. Flot leverede han en række soul-klassikere, der oftest er blevet sunget af kvinder, men som bestemt også gav mening i munden på en mand.

Aftenens hotteste indslag tegnede cirkusartisten Jamie Swan sig for, men hvorfor man skal have bukser på i bad, fik vi desværre aldrig svaret på.

Abba-singalong fungerer tydeligvis også i Købehavn, og i den prægtige Cirkusbygning blev "Dancing Queen" ikke overraskende kåret som den mest populære af alle deres sange. En Dolly Parton-hyldest blev brugt til at forkæle fødselarer med kage, og sørme om den filmaktuelle Elvis ikke også skulle fejres med et potpourri.

Afslutningsvis blev gulvet ryddet, så gæsterne selv kunne kaste sig ud i dans, og det var der heldigvis mange, der benyttede sig af. En festlig afslutning på en forrygende aften, som samtlige gæster så ud til at nyde.

 

(Michael Søby) 

I