TIVOLIS JULEMARKED

14. november 2015 – 3. januar 2016

★★★★★☆

Det vrimler med lys og julekugler i det nyåbnede julemarked i Tivoli. Et nyt lystæppe med over 16.000 lyspunkter kan således besigtiges for første gang i Tivolis Kina-område nær "Dæmonen". Og 30.000 ekstra julekugler sørger for et mere "julet" Tivoli end nogensinde.

Har man een gang været til julemarked i Tivoli, kan det være svært at undvære et besøg i denne fortryllende have.

Pantomimeteatrets påfugl er blevet til en isfugl og foran Restaurant Nimb står de yndigste glassvaner og minder os om H.C. Andersen. Man kan også være heldig at møde H.C. Andersen og for de tålmodige bliver der også chancen for at hilse på Julemanden, der for en tid har slået sig ned i Pantomimeteatret, inden gaverne skal bringes ud.

På markedet vrimler det med lækkerier som kæmpe-klejner, varm gløgg, risengrød og nisseøl. Er man rigtig sulten, kan Tivolis egen flæskestegs-sandwich klart anbefales. Det skulle også nok være muligt at finde indtil flere julegaver i de ca. 50 handelsboder.

Trænger man til en ekstra omgang julehygge, kan årets juleforestillinger i såvel Koncertsalen som i Glassalen klart anbefales. Og med en billet til en af juleforestillingerne sparer man også entréen!