KVARTETTEN

★☆☆☆☆☆

SCORETUREN ("The Inbetweeners Movie") er som originaltitlen antyder en film baseret på et lokalt TV-hit i England. Og engelsk humor har ofte gode kår i Danmark, så man kan da heller ikke udelukke, at SCORETUREN bliver et hit hos fans af reality-serier fra SUnny Beach og det der er værre. Filmens effektive platte humor er da også det eneste, der kan udløse en stjerne. For det er som om filmen vil være et mix af "American Pie" og "Det’ bare mænd" ("The Full Monty"), men savner især sidstnævntes sociale engagement og gode spil. SCORETUREN fremstår ikke bare som dum film, den er også grim.

Vi udsættes tilmed for hele fire kiksede og komplet ucharmerende fyre, som vi så pinedød bare har at interessere os for – selvom man aldrig får en forklaring på hvorfor. Det er som at være tvangsindlagt på et nedlagt Paradise Hotel med lutter reptiler. Vi skal tilmed tro på, at de kan score piger som feks. den yndige Laura Haddock.

Hveranden sætning har seksuelle overtoner – for undertoner bruges ikke i denne film. Det blive altså trættende i længden. Men er man til lort i næsen, barbersprit på nybarberede kønsdele og små tissemænd, er der noget at hente i denne film.