AKUT CABARET

★★★☆☆☆

På Café Liva kan man p.t. gå ombord i en let musikalsk anretning med fire gæve kvinder ved roret. Anne Dorte Michelsen fremstår som den musikalske og tekstmæssige kaptajn, og selvom stemmen virker mere anstrengt end vanligt, så kan hun stadig finde ord til iørefaldende melodier. Den økonomiske krise bliver vendt og drejet i fem kvarter, mens de medvirkede selv leverer musikken bl.a. på klaver, flaske, guitar, tromme, trompet, ukulele og fløjte.

Synge kan de også, og især Anne Vester Høyer imponerer vokalt og har da også aftenens fineste vise, "Bedre tider". Men også Ditte Ylva Olsen har ære af forestillingen med sin seje sødme. Man kunne dog have ønsket, at en instruktør havde hjulpet dem til at skabe to selvstændige karakterer, når de skal agere mænd, et par overskæg gør det altså ikke. Martine Madsen synes bevidst at holde sig lidt i baggrunden, men de gange, hun vover pelsen, slipper hun pænt fra det. Hvad hun måtte mangle i scenisk karisma, har hun til gengæld i stilfærdig oprigtighed.

Man kan bestemt ikke kalde showet på Café Liva for prangende, men det har en relevans – også selvom man godt kan blive træt af at høre om pengemangel.