SUSANNE LANA PÅ RESTAURANT ØLGOD, BAKKEN

★★★★☆☆

Der er en dejlig oprigtig stemning på Bakken – i særdeleshed på Ølgod, hvor den kulinariske attraktion hedder spareribs + vin og øl ad libitum.

På scenen giver den legendariske sangerinde Susanne Lana den gas suppleret af intet mindre end en skrigende skinke. Skinken har sådan set en nydelig stemme, men det er og bliver Susanne Lana, man kommer for at høre og det bør selv en skrigende skinke huske.

Susanne Lana kan stadig synge "Hvis Tårer Var Guld" med en smerte, der går lige i hjertekuglen, et faktum man også blev opmærksom på i udlandet, da Susanne Lana drog til Nashville for at indspille sin definitive country-CD. Men hun har også en række danske og internationale grand prix klassikere på repertoiret, når hun ikke synger Elton John-duetten "Don’t Go Breaking My Heart" med skinken.

Lidt Abba og anden tidløs 70er-musik gør, at dansegulvet hurtigt fyldes, selvom alkoholprocenten må formodes at være højere end på de fleste andre af Bakkens spisesteder. Det gør dog intet, for stemningen er glad og generøs – også blandt det sympatiske unge serveringspersonale.

Kombinationen af Susanne Lana og Spareribs garanterer uforfalsket folkelighed og på Ølgod leverer man heldigvis varerne.