THE HOST

★★☆☆☆☆

Science fiction-dramaet THE HOST er mindre effektjagende end så mange andre film i genren, og indbyder til større eftertænksomhed. Desværre er der ikke forfærdelig meget at tænke over, da filmens manuskript bygger på en bog af Stephenie Meyer, kvinden bag Twilight-sagaen. Men man kan da heldigvis nyde Roberto Schaefers velkomponerede billeder eller Antonio Pintos forfriskende afdæmpede musik.

Man glæder sig over gensynet med Saoirse Ronan, kendt fra de Oscar-nominerede film "Atonement" og "The Lonely Bones". Hun spiller dobbeltrollen som pigen Melanie, der har fået overtaget sin krop af et fremmed væsen ved navn Wanda. Ja, det lyder forvrøvlet, men for fans af genren giver den slags muligvis mening. Diane Krüger giver den atter engang som superskurk og blandt de mange attraktive unge mænd skiller trætte gamle William Hurt sig unægtelig ud.

Instruktøren og manuskriptforfatteren Andrew Niccols har svært ved at få materialet til at fænge, hvilket bliver lidt af en prøvelse med en spilletid på over to timer.