BODY BLÆR

★★★☆☆☆

Det Røde Rum byder p.t. på et skægt lille eksperiment. Som et præcist billede på vor tid får vi bevægelser uden ord, handling uden tanke.

På scenen løber, løfter, hopper og poserer Mikkel Arndt og Johanne Louise Schmidt iført shorts og t-shirt til Martin Ullits
Dahls opfindsomme lydkulisse. Ullits Dahl imponerer på guitar, fløjte, trommer etc, og får sågar hjælp fra en popcornsmaskine og en lille el-bil. Imens dyster Arndt og Schmidt, og udstiller samtidig stupiditeten i de gentagne bevægelser. Men med konkurrence følger også risikoen for aggressivitet, og snart står Johanne Louise Schmidt og banker den stakkels Mikkel Arndt i skridtet med bokserhandsker. Og da han endelig får handskerne på, kan han ikke få sig selv til at slå hende, for det er jo usportligt at slå på en kvinde…

Men efter gensidig olieindsmøring glider kroppene godt op af hinanden, uden at det dog bliver til mere. Men fitness-træning kan heldigvis også fylde lidt af den efterfølgende tomhed, selvom øjnene forekommer en smule mere udslukte på de endeløse løbeture.

Rune David Grues iscenesættelse understreger det absurde i det ungdommelige body blær, og de fysisk såre almindelige
skuespillere fortjener ros for deres energiske og uforfængelige indsatser. BODY BLÆR er muligvis ikke mere end et stilistisk forsøg, men dog et konsekvent gennemført et af slagsen.