WARM BODIES

★★☆☆☆☆

Blandt de talrige elendige zombiefilm, vi stopfodres med i disse år, hører WARM BODIES faktisk til de bedre. For den tager faktisk sin kærlighedshistorie alvorligt. Instruktøren og manuskriptforfatteren Jonathan Levine fik en hæderlig præstation ud af Joseph Gordon Levitt i kræftkomedien 50/50, og det unge hovedrollepar i WARM BODIES udviser da også kejtet ungdommelig charme, som gør filmen tålelig.

Nicholas Hoult er slet ikke så tosset som zombien R, der forelsker sig i den særdeles levende Teresa Palmer. Det er hendes far (en træt John Malkovich) naturligvis ikke meget for, men Levine får os faktisk til at heppe på en romance mellem en levende og en død.

WARM BODIES fremstår som en tidstypisk film om forbudt kærlighed, nydeligt fotograferet og med en bemærkelsesværdig musikside. Dialogen har fået nogle frigørende stænk af humor, der gør, at man trods alt ikke forlader salen denne gang.

Hvis bare filmen havde undgået alle zombie-klicheerne, ville man ha kunnet anbefale den helhjertet. Nu ærgrer man sig lidt over alt det unødvendige splatteri, for det er den menneskelig historie, som holder os fanget.

WARM BODIES har fået nogle frigørende stænk af humor, der gør, at man trods alt ikke forlader salen denne gang.