BELOW THE EQUATORIAL BELT!

★★★★☆☆

Årets Crazy Christmas Cabaret er på alle måder kulørt underholdning, og det er jo i grunden også hvad det store stamopublikum forventer og elsker. Denne gang går turen til Afrika med en veloplagt Andrew Jeffers i centrum som Babs, The African Queen.

Støttet af en række af cabaretens faste kræfter og iført Kirsten Brinks gloriøse kreationer fremstår Andrew Jeffers temmelig uimodståelig, men det er nye attraktive kræfter som Amersacki Osakonor og Nafi Gravesen, der for alvor tilfører forestillingen energi og musikalitet.

BELOW THE EQUATORIAL BELT! er guf for kendere, mens debuterende gæster let kan føle sig som gæster til en konfirmation, hvor man end ikke kender konfirmanten. Der skal dog ikke herske tvivl om, at Vivienne Mckee og co. igen leverer varen, selvom det ville klæde forestillingen, hvis forfatteren Vivienne Mckee kunne luge lidt ud i teksten og skåne os for mindre relevante sangnumre som Sisters Are Doing It For Themselves, Over The Rainbow og Be Italian. En Crazy Christmas Cabaret på ca. 2 timer havde været fuldt ud tilstrækkelig.