THE ODD LIFE OF TIMOTHY GREEN

★★★☆☆☆

Peter Hedges har specialiseret sig i at skrive og instrueret skæve hjertevarmende film. Gennembrudet som instruktør kom med "Pieces of April" og han har sågar opnået en Oscar-nominering som medforfatter til Hugh Grant-filmen "About A Boy".

Denne gang har han sat sig for at lave familiefilm kaldet "THE ODD LIFE OF TIMOTHY GREEN" om et barnløst par, der på fortryllende vis bliver forældre til en lille dreng med et usædvanligt udseende. Timothy Green har nemlig blade på benene, men det får han heldigvis vendt til noget positivt og det nybagte forældrepar lærer derved at håndtere det usædvanlige.

THE ODD LIFE OF TIMOTHY GREEN hører på flere måder til blandt de bedre børnefilmen, og historien forekommer gennemsympatisk, hvor utroværdig den end synes. Jennifer Garner lægger rigeligt med følelser i moderrollen og Joel Edgerton for få i faderrollen, så det er op til den lille CJ Adams er rammen den helt rigtige tone. Men det lykkkes faktisk for CJ Adams at tilføre filmen lidt magi godt hjulpet af gode karakterskuespillere som Rosemarie DeWitt, Dianne Wiest, Lois Smith, M. Emmet Walsh og Shohreh Aghdashloo.

Desværre har Peter Hedges i sine senere film fået hang til sentimentalitet, og heller ikke THE ODD LIFE OF TIMOTHY GREEN kan siges fri som det rørstrømske. Men giver man sig selv lov, kan man nyde filmen uden at nå kvalmegrænsen.