SOVER DOLLY PÅ RYGGEN ?

★★★★☆☆

Hella Joof vender tilbage til instruktørstolen i fin stil med komedien SOVER DOLLY PÅ RYGGEN ?, der ikke har samme dybde som Susanne Biers “Den Skallede Frisør”, men til gengæld endnu flere sjove replikker.

Lene Marie Christensen er TV-stjernen, der får opsnuset adressen på to mænd, der muligvis har doneret sæd til hendes kommende barn. Hun yder atter en en træfsikker hovedrolleindsats, der nok skal hjælpe filmen på vej i biograferne. Om sig har hun et væld af gode birollespillere.

Casper Crump har ingen problemer med at illudere glat idealmand., mens Nicolai Lee Kaas må arbejde for at være den usympatiske rival. Sidse Babett Knudsen leverer et noget ondskabsfuldt men også lidt morsomt portræt af den gravide tv-stjernes lesbiske chef, og Mia Lyhne lyser atter engang op – nu som veninden, der burde være den sidste til at give råd.

SOVER DOLLY PÅ RYGGEN ? giver sig ikke ud for at være stor filmkunst, men er derimod en uprætenciøs fornøjelig film af den slags, som vi slet ikke kan undvære i de danske biografer.