MAGIC MIKE

★★★★★☆

Steven Soderbergs karriere ligner ingen anden amerikansk instruktørs. Efter en opsigtsvækkende debutfilm, guldpalme-vinderen "Sex, løgn og videobånd", lavede han en række socialt engagerede portræt-film om Kafka, Erin Brockovich
og Ernesto (Che) Guevara. På det seneste har karrieren dog flakket en del, og derfor er det glædeligt at konstatere, at Soderberg med MAGICMIKE igen har fundet formen.

MAGIC MIKE ligner heldigvis "Boogie Nights" mere end "Striptease", men står faktisk mest i gæld til "En stjerne fødes"-filmene. For samtidig med at MAGIC MIKE introducerer en ung lovende fyr til mandestrippernes på een gang forførende og ornedrende verden, forsvinder hans eget engagement.

Channing Tatum, der selv er medproducent på filmen, bekræfter som MAGIC MIKE sin position som filmsæsonens ubestridte hunk, og hans karakter i filmen er da også inspirereret af hans egen fortid. Matthew McConaughey har desuden aldrig været bedre end som hans kynisk kyssende chef.

Filmens dialog sidder lige i øjet, og emnet til trods bliver filmen aldrig klam, og formår både at være loyal overfor miljøet og menneskene samtidig med at den ikke lægger fingrene imellem mht branchens dårskaber.