REVYPERLER PÅ STRIBE

★★★★★☆

Succesforestillingen REVYPERLER PÅ STRIBE er endelig nået til København, nærmere bestemt Glassalen i Tivoli, der danner den perfekte ramme om talrige kendte og mindre kendte revyklassikere.

Et særdeles veloplagt hold giver bl.a. en række Arvid Müller-tekster nyt liv, og kapelmester Esben Just sørger for, at revyen også rent musikalsk bliver i top.

Tommy Kenter fylder som altid godt på en scene, og da han også er instruktør af forestillingen, mangler han heller ikke plads.

Det er dog Anne Herdorf, der er aftenens stjerne: Først giver hun en overraskende fin udgave af visen om "Jakobsen"
og senere trykker hun den af på næsten Bodil Udsensk manér i en duet med sprøde Jannie Faurschou. Herdorf og Tommy Kenter har også et løjerligt Fy-og-Bi-nummer, så de slipper forbløffende godt fra, selvom den fysiske lighed næppe kan betegnes som slående.

Herimod slutningen får Herdorf heldigvis også lov til at synge en skøn jazzballade, og gør det naturligvis fremragende. Det københavnske publikum har tydeligvis ikke glemt, at det var Anne Herdorf, der for mange år siden triumferede bl.a. i "Frk.
Nitouche" og "Annie Get Your Gun", og gensynet blev hjerteligt.

Også Max Hansen sejrede denne aften. Han viste sig mere end værdig til at stå på den scene, hans far, Max Hansen, engang var direktør for. Det er ikke nemt at fremføre tekster, der i den grad forbindes med Osvald Helmuth og Dirch Passer, men Max Hansen formår at gøre det.

Det er fjerde gang, at man forsøger sig med en serie revyperler, og mon ikke vi får en ny række næste år ? Man har jo lov at håbe…